Hajdu János:szakmából elégtelen

2016.10.26 20:38

Meghalt egy 46 éves kiemelt főnyomozó, akinek úgy hiszem nem kellett volna.  Nem kellett volna,és nem is lehetett  volna, ha a Magyar rendőrséget hozzáértő,felelős,és felelőséget érző személyek vezetnék. Mit tudtak az elkövetőről? Csak annyit, hogy az ország főfasisztája,elborult agyú militáns, aki több mint 20 éve készül valami elborult agyú marhaságra,fegyver mániás,igazi rasszista,.         

No kérem ennél az embernél akartak házkutatást tartani nyomozóink a TEK-el együtt működve és miért?miért nem nincs TEK es behatolás. Édes Jánosom! Hát hol voltatok?! Már megne haragudj, de rám 30-an rohantatok és még 9 éves kislányomra is fegyvert fogtatok,hiszen biztos ami biztos,hiszen én borzalmas nagy vad voltam nyugdíjas rendőr századosként végig együtt működve az eljárásban? Vagy mint ahogy láttuk nagyon sokszor épp 100-140 kilós mozogni alig tudó nemzetiséget kellett földhöz verdesni, nyakán ugrálni vagy épp a kezét a hátába szúrni? Daliás tetteitekkel hetente találkozunk a médiába,igaz elfogásaitoknál még halvány lehetősége sincs az elfogott nyomorultaknak,nemhogy védekezni, de még elfutni se. Nem azért mert olyan fondorlatosan cserkészitek be áldozataitokat,hanem azért mert ezen elfogások a mi időnkbe még egy közepes termetű körzeti megbízottnak se vált volna dicsőségére.

De hát ma reggel lehetőségetek lett volna kicsit fényezni magatokat,kicsit megmutatni,hogy nem csak buta terrort túllihegett kommandósdit,és egyéb bokacsattogtatós hadiőrületet tudtok bemutatni,hanem valóban némi képen értitek ezt a szakmát amit bűnüldözésnek hívnak. De hát nem voltatok sehol….Pedig az elkövető egy 76 éves öregségi elhülyülési folyamatban érintett ember, aki feltehetően betegagyának beszűkült állapotában végzett a főnyomozóval akinek ott sem szabadott volna lennie. Ülök, a szobába hallgatom a híreket és tudom,hogy megint nem lesz felelős és téged is kimosdatnak majd Jancsi….És persze mennek a hülye lózungok a főnyomozót hőssé nyilvánítják,alezredes lesz belőle (meg a tábornoki előléptetés se lenne sok),de persze megse fordul az urak fejébe,hogy szerencsétlen minden bizonnyal nem akart hős lenni csak tette a dolgát,hogy utána haza mehessen…..

János szégyelld magad!

                                                                                                                             Labanc Ferenc