Kis királyok,Magánrendőrségek

2014.06.08 11:12

                                   A legutóbbi Célpont felvételekor buzgó rendőrök jelentek meg a forgatás helyszínén és lelkesen, bár igen bután próbáltak, a sokat próbált tévéstáb ellen valamilyen ürüggyel intézkedést próbálni.

Sokunkban jogos felháborodást keltett az egyenruhások ügybuzgósága már csak azért is,  mert mind e közben vidéken es nagyvárosainkban,  a fővárosban és a kisfalvakban ,szinte hegyekben áll a rendőri tennivaló, de hát így volt és úgy látszik  így  van ez egyre jobban manapság is,hogy egyes emberek mindig egyenlőbbek a többieknél. Csak hát mint tudjuk ezen a világon, és így hazánkban sem adnak semmit ingyen! És ha ez a megállapítás  igaz, márpedig több ezer éve tudjuk, hogy igaz akkor hogy is van ez?!

 TISZTELT BELÜGYMINISZTER ÚR!

 Hogy is van ez? Hogy bizonyos pénzemberek, helyi hatalmasságok, de akár családi klánok is kényük és kedvük szerint mozgatják a mi (demokratikus többség) RENDŐREINKET?!

 Hogy is van ez,hogy fényes nappal a Blaha Lujza téren embereket vernek össze?! Nyíltan árulják a kábítószereket, erőszakos koldusok molesztálják a békés járókelőket miközben  a rendőrség nincs vagy épp valami  fontos ember lakását, éttermét, rendezvényét , vagy ki tudja mijét védik. Védik a semmitől, kivagyiságból,gőgből, úrhatnámságtól. Nem számít ,hogy  a Nyugati  téren  a lejárati lépcsőre  piszkítanak ,vizelnek. Nem számit, hogy este illetve éjszaka prostituált es strici hordák garázdálkodnak  ez mind nem fontos. Ami fontos az,hogy az esetleges oknyomozót, újságírót, forgatóstábot igazoltassák,molesztálják,és ellehetetlenítsék!....Kissé Deja vu érzésem van,kicsit az 50 és évek eleje rémlik mikor hasonlatosan a kirakatrendet pártolta a rendőrség ,szőnyeg alá  söpörve a bűn és a káosz hatalmas szemétdombját.

Bár tudom, hogy szinte reménytelen a volt vérvörös belügyminisztert cselekvésre bírni, de úgy érzem hallgatni és nem szólni bűn és cinkosság lenne!Úgyhogy szólok tehát. Kedves Sanyi! A rendőrséged NEM JÓ! NEM MŰKÖDIK JÓL ÉS AZ EMBEREK ÉRDEKÉBEN!!! MAGADNAK,MAGATOKNAK DOLGOZTOK ÉS EZT LÁTJA AZ EGÉSZ ORSZÁG!! SANYI EZT NE CSINÁLJÁTOK TOVÁBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!